eviflogo2.gif (3482 bytes) EVIF Support

Hjem Op Fotoalbum Søgning

Dagbladet 21/5

EVIF’s drenge var på skøn tur i Prag

Drenge Yngste fra Endeslev-Vråby har været en tur i Prag og spille et par venskabskampe.
Vi drog af sted torsdag morgen med bus fra Ølby, 17 børn og 6 voksne, og ankom til hotellet i Prag om aftenen, hvor vi blev indlogeret i 4-sengs værelser. Vi gik hurtigt til ro efter den lange køretur.
Fredag efter morgenmad gik turen til en basar i udkanten af Prag, hvor der blev købt en masse fodboldtrøjer og meget andet godt. Om eftermiddagen skulle vi spille den første kamp mod Sparta Prag’s damesenior 2. hold. Vi vandt kampen med 3-1 efter 1-1 ved halvleg. Alle mål blev scoret af Benjamin Pedersen.

Præsidentpalads

Det var en meget lige kamp, men den blev spillet i cirka 30 graders varme. Kampens spiller blev Daniel Pedersen. Om aftenen var vi på pizzaria, og efter vi havde spist tog vi op og så en vandfontæne med over 4500 dyser, hvor vandet arbejder i takt til musik, og der blev vist filmklip på vandet. Utroligt flot.
Klokken var blevet hen ad midnat, og drengene var ved at være trætte, Lørdag skulle vi så se den indre by, så vi gik fra hotellet klokken 10 og ad de små gader. Vi så det astronomiske ur, gik over Karlsbroen, som går over floden, og så op på Prags borg og Præsident paladset. Vi var tilbage på hotellet om eftermiddagen, hvor der blev badet og klædt om, da vi skulle ud at spise, hvorefter den store overraskelse kom.

Meget ældre

Vi havde nemlig skaffet billetter til fodboldlandskampen mellem Tjekkiet og Italien, til bare 25 danske kroner pr. stk. Det blev en stor oplevelse for drengene. Tjekkiet vandt 1-0 helt fortjent. Det blev desværre igen sent inden vi kom til ro, men en dag fyldt med mange oplevelser. Søndag morgen gik vi en tur i byen inden vi skulle spille den sidste kamp i udkanten af Prag mod Zlizin.

Det viste sig, at de var 1-2 år ældre end os. Dette lagde vi mærke til da vi skulle udfylde holdkort med navn og fødselsdato til det tjekkiske forbund. Kampen startede godt, for efter 5 min. lavede de selvmål og efter en halv time stod det 1-1. Så gik det stærkt og vi var bagud med 5-1 ved pausen. Vi spillede 2 gange 40 min., og i begge kampe med boldstørrelse 5. Det kneb lidt for os, da vi kun spiller med str. 4 bold normalt.

I anden halvleg skiftede de næsten alle spillere ud, og de var kun et år ældre end os. Men lige meget hjalp det. Vi havde mistet gnisten og tabte 9-2. Steffen Pedersen scorer for os, og Peter Nielsen blev kampens spiller. Søndag aften var det så blevet "pakke-sammen-tid", da vi skulle med bussen hjem kl. 7,00 næste morgen. Vi var på Ølby station ca. kl 21.30 mandag aften, hvor forældrene stod og ventede.

Alt i alt en meget stor oplevelse både med at spille kampe, se landskamp og se den meget flotte by, Prag.


Hjem ] Op ]

Send mail til john@csmaster.dk med spørgsmål eller kommentarer til denne website.
Copyright © 2002 EVIF Support
Sidst ændret: 02 juni 2002